lauantai 7. syyskuuta 2024

Pesislauantai


Päivä Manse PP:n pesisfinaaleille; ensin naisten peli telkkarista ja miesten 1. finaalipeliin paikalle klo 16.30 Kaupin pesäpallostadionille. Ajolähtö päällä!


Naisten superpesiksen mestaruus Manse PP:lle suoraan kolmen finaalipelin voitolla. Onneksi olkoon! Vakuuttava esitys. (Muutama Aamulehden kuva sunnuntain 8.9.2024 lehdestä leikattuna tämän säikeen lopussa.)



Finaalipelin alkuun Maamme-laulu.

Mestaruuden voittanut Manse PP:n naisjoukkue oli myös paikalla
ja mestaruuspalkintoa esiteltiin Kaupin katsomolle.

Isä ja poika

Isä ja poika; isä Manse PP:n pelinjohtaja Jani Komulainen ja poika Sotkamon Jymyn lukkari Aapo Komulainen. Eikä siinä vielä kaikki; Aapon puoliso, Saaga-Angelia Raudasoja voitti muutama tunti aiemmin naisten superpesiksen mestaruuden Mansen joukkueessa.
Aamulehdestä su 8.9.2024 poimittua: ”Tilanne on huikea. Kun pelit on pelattu, samaan ruokapöytään istuu kaksi kultamitalistia ja yksi hopeamitalisti”, isä-Komulainen heitti muutama päivä sitten. Hänellä oli vahva luotto Mansen naisjoukkueeseen. ”He hoitavat homman varmasti. Tekeminen on niin vahvaa ja rauhallista.” Juuri näin kävi. Nyt katsotaan, onko tämän syksyn toinen mestari isä-Komulainen vai poika-Komulainen.”

Miten kävi pelissä?
Miesten superpesiksen finaalisarjan ensimmäinen kiinnitys Sotkamolle. Vähäjuoksuinen ja hienoja ulkokentän suorituksia sisältänyt peli. Muutama upea syöksykoppi Sotkamolta! Ensimmäisessä jaksossa juoksut 1-1, toisella jaksolla kumpikaan ei saanut juoksuja - tilanteita kyllä. Supervuorossa Manse sai tilanteita, mutta ei juoksuja - ja yllätys, yllätys; Roope Korhonen Sotkamon legendaarisena lyöjäjokerina ratkaisi pelin supervuoron tasoittavalla. Kaupin pesäpallostadion oli loppuunmyyty, yleisöä reilut 2.800 katsojaa, ja Sotkamon kannattajiakin mukana.

Aamulehdestä poimittuja kuvia (su 8.9.2024)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti