sunnuntai 8. syyskuuta 2024

Ajattaa eväälle

Sunnuntaiaamuna kimmahti ilmoille ajatus ”käydäänkö ajelemassa ja evästämässä samalla reissulla”. Aamukahvien ja Aamulehden lukemisen jälkeen Googlen kaivinkone käyntiin ja louhimaan muutaman tunnin retkeen sopivaa ateriointipaikkaa. Navigoitiinko kohdetta ns. vatsa edellä - eihän toki, koska sinne piti olla valittavissa myös sopiva konepyörälatu ja ruokahuoltoa tarjoavan kohteen tuli mieluusti olla molemmille uusi ja tuntematon. Opposition ja hallituksen yhteispäätöksenä valituksi tuli Puisto Brgr (kyllä; nimen loppuosasta on syöty vokaalit pois) Hämeenlinnan ytimestä. 
Kieputtelimme sinne pikkuteitä pitkin, täytimme vatsamme oivallisilla peruseväillä, nautimme kotimatkalla Aulangon aurinkoisista ja vehreistä näkymistä, ja harmittelimme paluumatkan lopussa hieman Vehoniemen Automuseon hiljattain tekemää talvikauden aikataulujen käyttöönottoa. Kahvit jäivät meiltä ja muilta automuseon parkkipaikalla olleilta juomatta klo 17.20. 
Kuuntelin paluumatkalla kypärän luureista Yle Areenan suoraa selostusta Sotkamosta miesten superpesiksen toisesta finaaliottelusta. Manse voitti 1. jakson ja toisessakin jaksossa tilanne oli mallillaan, kunnes Sotkamon superjokeri Roope Korhonen pääsi lyönnillään kääntämään koko pelin kulun sotkamolaisille, jotka ottivat lopulta jo toisen kiinnityksen mestaruuteen. 
Oli otettava tallilla kypärä päästä; melkoinen pesisjoukkueiden Tappara on tuo sotkamolainen Jymy.





















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti