keskiviikko 16. heinäkuuta 2025
Hyvä ruoka - rento mieli
Maustamaton, reilun kilon painoinen possun kassler. Pinta kuivataan ja köntti sopivaan Minigrip-pussiin. Pussiin reilusti Poppamiehen kuivamausteseosta ja pussi kiinni. Mauste hierotaan huolella pintaan ja paketti jääkaappiin yöksi. Aamulla lämpenemään ja siirto uunivuokaan nestetilkan kera ja vajaaksi neljäksi tunniksi 125-asteiseen uuniin. Annetaan vetäytyä tovi, leikataan sopiviksi paloiksi ja voidellaan Poppamiehen BBQ-kastikkeella. Grillistä pintaan sopivaa rapeutta ja väriä. Mehukasta, mureaa ja herkullista. Nautitaan rauhallisesti herkutellen sopivien lisukkeiden kera. Slow food!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti