perjantai 27. joulukuuta 2019

Jo' Buddy ja amerikkalainen Vintage Guitar Magazine 1/2020

Vintage Guitar Magazinen tammikuun 2020 numerossa on mainiosti esillä Raulamon Jussi a.k.a. Jo' Buddy. Dan Forte hehkuttaa Jo' Buddya Check This Action -kolumnissaan (klikkaa kuvaleikettä alempana) ja mainitsee myös tekstissään, että "Buddy has played with a slew of American artists, including guitarist Junior Watson, who considers Raulamo "one of the best guitar players in the world today." Conversely, Watson is a major influence on Jussi and countless contemporary blues players."

Kuvasin Jussin Jo' Buddy Trio Riot'in keikkaa TTT Klubilla vuonna 2018. Jussi piti kuvistani ja joitain niistä käytettiin sittemmin mm. Trio Riotin uusimman levyn kansikuvissa ja yksi niistä valikoitui myös Jussista kertovan Jo' Buddyn Laulumaat -kirjan kansikuvaksi. Syksyllä 2019 Jussi viesti, että yhtä TTT:n klubikeikan kuvista tullaan käyttämään myös USA:laisen Vintage Guitar Magazinen sivuilla. Noh, siellähän se kuva on Dan Forten kolumnissa tammikuun 2020 julkaisussa mukana. Yeehaa! Hyvä meininki! 

Vintage Guitar Magazine on amerikkalainen (Bismarck, Pohjois-Dakota, Yhdysvallat) musiikkialan kuluttajajulkaisu, joka keskittyy instrumentteihin, vahvistimiin, lisälaitteisiin ja niihin liittyviin tarvikkeisiin, sekä merkittäviin soittajiin. Lehti on perustettu syyskuussa 1986. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti