sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Rival Sons (US) Tullikamarin Klubilla ma 21.11.2011



Classic Rock Awardsien 2011 sekä Best New Band - että Album of the Year -ehdokas Rival Sons (US) on marraskuisena maanantaina keikalla Tampereella.

Ovet klo 20:00 ja keikka alkaa noin klo 21:00.

Menolippu.fi:stä leikattua:
"Kolmisen vuotta toiminut amerikkalainen Rivals Sons -yhtye on lyhyessä ajassa noussut rockin kiinnostavimpien tulokkaiden joukkoon. Vuonna 2009 Kaliforniasta kotoisin oleva yhtye julkaisi omatoimisesti Before The Fire -albumin digitaalisessa muodossa, jonka jälkeen siltä lohkaistu Tell Me Something-kappale löysi tiensä tv-mainokseen. Kuhina yhtyeen ympärillä kasvoi ja seuraavana vuonna Rival Sons esiintyi jo samoilla lavoilla Alice Cooperin ja Kid Rockin kaltaisten nimien kanssa.

Viime vuonna yhtye teki levytyssopimuksen Earache Records-levymerkin kanssa - Pressure & Time-albumi julkaistiin tämän vuoden kesäkuussa ja samalla Rival Sons soitti Euroopan kesäfestivaaleilla saaden huikean vastaanoton. Brittikiertueella kokoonpano esiintyi Judas Priestin sekä Queensrychen kanssa ja ensi viikolla alkavalla turneella kotimantereellaan Amerikassa yhtye kiertää Evanescencen kera. Parhaillaan Rival Sons on ehdolla palkinnonsaajaksi arvostetun englantilaisen Classic Rock-julkaisun Album of the Year- sekä Best New Band-sarjassa. Jälkimmäisestä palkinnosta heidän kanssaan kilpailee myös suomalainen Von Hertzen Brothers. Jotain yhtyeen suoraviivaisesta asenteesta kertoo se että uusi albumi kirjoitettiin, äänitettiin ja miksattiin vain 20:ssa päivässä – näin yhtye sanoo takaavansa musiikkinsa tuoreuden ja elinvoimaisuuden niin kuulijoilleen kuin itselleen.

Rival Sons: Jay Buchanan (laulu), Scott Holiday (kitara), Robin Everhart (basso), Mike Miley (rummut)."


Muutama E7-mobiilikuva Tampereen keikalta, joka oli huikea!!!

Rival Sons's fantastic...

...gig at Klubi, Tampere Finland...

... Mon 21st of November 2011.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti