sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Erja Lyytinen & Meena Cryle: Double Trouble Tour 2011

Kävimme Pisaman kanssa pönöttämässä Tampere-talon Pienen Salin penkissä Erja Lyytisen ja Meena Crylen "Double Trouble Tour 2011" -keikan. Maukkaita siivuja, mutta surkeat soundit salin ylimmältä penkkiriviltä kuultuna. Lavalle soundipuoli oli mahtava - kuulin kommentin keikan jälkeen kitarataiteilijattarelta itseltään, kun hän kommentoi illan tunnelmia yhdelle rouvalle nimmarin kirjoittelun ohessa. Ostin Pisamalle Erja Lyytisen uusimman Voracious Love -cd:n ja pyysin häneltä nimmarin ilman omistuskirjoituksia takakannen pahviin sanoen, että levy tulee puolisolleni. "Varmistat, että pääset ulos toisenkin kerran.", kuittasi sanavalmis ja hyväntuulinen Lyytinen.


 


Youtubessa näytti olevan muutamia kiertueelta taltioituja videoita. Ohessa germaanien keskuudesta jemmattu pätkä, jossa Lyytinen ja Chris Fillmore sooloilevat Double Trouble -biisissä.
Bändin rumpalina oli Miri Miettinen, joka aloitti aikanaan rumpujen soiton Varkaudessa. Muistan Mirin soittaneen koulun orkesterin kanssa Päiviönsaaren silloisen lyseon joulujuhlissa (vai olisko ne sittenkin olleet kevätjuhlat) ja uraan kuuluneita bändejä ym. ovat Broadcast, Gringos Locos, Pave Maijanen, Hector, Ben Granfelt Band, Fratres, erilaiset studio- ja tv-keikat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti