perjantai 21. lokakuuta 2011

Lost In Music, pe 21.10.2011 Tampere

Lost In Music -viikonloppu Tampesterissa. Kaupunki täynnä livemusaa. Meidän valinta perjantaille ja lauantaille on perinteisesti Tullikamarin Klubi ja Pakkahuone, jossa livekeikkaa vyöryy non-stop-vuorovetona molempien salien lauteilta klo 20 alkaen. Perjantaina nähtiin nämä.

Palava. Lauritähkäkopio?! Vokalisti hoitaa laulut ja viulut.

Isoveli. Kahdeksan hemmoa lavalla, ja rännejäkin mukana, mutta tulos laihanlainen. Kuulosti välillä balkanilaiselta iskelmäorkesterilta.

Ronya. Jos pantteribody on lupaus villistä keikasta, niin lupaus jäi tänään lunastamatta.

Manna. Nähtiin viime vuonna Klubin puolella, jossa toimi hienosti. Pakkahuoneen keikan soundit olivat setin alussa aivan seinillä, mutta paranivat keikan edetessä. Hyvä keikka! Ja Rickenbacker soi tyylikkäästi nuoren naisen käsittelyssä.

Manna. Pakkahuone 2011.

Arttu Wiskari. Aivan huippusoundit miksaajalta! Ja Wiskarilla on ihan oikeesti todella upea lauluääni, mutta kun tekstit viistävät sosiaalipornon tasolla, niin e.v.v.k.

Chisu. Yksi tämän vuoden parhaimmista näkemistäni keikoista Pakkahuoneella. Täysi Pakkahuone oli aivan myyty Chisun edessä. Kaunis ja sensuelli nainen, jonka biisitekstit ovat ihan murhaavia.
"Jos huutosi ei kuulu, kokeile kuiskausta." 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti