maanantai 25. huhtikuuta 2011

Pääsiäinen 2011

Pääsiäspyhiin tuli tänä vuonna hellekelit. Keski-Pohjanmaan kokkoreissun kulkine vaihtuikin peltikotilosta kahteen konepyörään. Pitkäperjantaina Pisaman FancyNancyn kauden avaus- ja testausajelua Pirkanmaan pikiteillä...


Lankalauantain aamupäivällä kohti Pohjanmaata ja reittinä "route 66", tottakai. Motskareita liikkeellä runsaasti. Tässä ollaan tauolla Kuortaneen Nesteellä.


Kurvattiin Kannukseen ja nautiskeltiin komeasta kelistä ja pääsiäiskokon kuumotuksesta...Sunnuntaina keli vain parani.

Chrome an' dust
  
Kamppeet kasaan, kiitokset isäntäväelle ja kulkineilla kohti Kokkolaa.Pääsiäistä on tullut vietettyä Pohjanmaan suunnalla jo useita vuosia. Samaan aikaan on Kokkolan urheilutalolla mp-näyttely, jossa on tullut perinteisesti käytyä - niin tänäkin vuonna. Linkistä avautuu Picasa-kuva-albumi, jossa on muutama kuva näyttelystä.


Kokkolasta ajeltiin kohti Tampesteria lämpimässä ja aurinkoisessa kelissä. Seinäjoen jälkeen oli jo pakko keventää nahkarotsin alta ajotekstiilejä vähemmäksi. Tultiin Peräseinäjoen kautta Virroille (makoisa pätkä!) ja siitä Ruoveden ja Kurun kautta ohitustieltä suoraan tallille.  Mainio reissu!

Kotona.

2. pääsiäispäivästä tuli niin hulppea, että lähdettiin käväisemään ajelulla. Kierrettiin Päijänne hellekelissä ja kuunneltiin sulavien jäiden kihinää...


Pää märkänä Pulkkilanharjulla. Keli & Davida rules!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti