lauantai 9. lokakuuta 2021

Immola talviasentoon

Mökkeilykausi alkaa olla meidän osaltamme taputeltu - kävimme viikonloppuna laittamassa Immolan talviteloille. Ponttoonilaituri kuivalle maalle ja laiturisilta kannatukseen tolppien päälle, kattojen ja rännien puhdistus lehtipuhaltimella, pihakalusteet kevytpeitteen alle, mökin tekstiilikalusteet aittoihin, palovaroittimista patterit irti, jääkaappi ja pakastin tyhjiksi ja sulatus & kuivaus, ruokatavarat kotiin ja saunan pukuhuoneen tekstiilit säilytyslaatikoihin, mökin savupiipun päälle metalliverkko ja lopuksi kuistin eteen säältä suojaava peite. 

Mökiltä lähtiessä nähtiin komea hirvisonni mökkitien vierellä arviolta n. 50-60 metrin päässä. Tuijoteltiin siinä tovi toisiamme. Tällä reissulla ei ollut mukana digijärkkäriä, joten nähdyn todisteena toimii kännykällä otettu ja kevyesti zoomattu (ja siksi suttuinen) kuva.

Yövyimme lauantain ja sunnuntain välisen yön Hotel Oscarin tutussa huoneessa; huoneen numero on 310. Saunoimme ja evästimme herkullisen illallisen. Juhlahetki perjantain ja lauantain touhujen päätteeksi.

Mökin pihamaalle kertyneet lehdet tullemme haravoimaan muutaman viikon päästä. 













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti