Maksettiin parin euron sisäänpääsy Jurmalaan, otettiin kämppä haltuun, kiristettiin Pisaman fillarin ketju ja lähdettiin rannalle. Ilta meni georgialaisen keittiön herkkujen parissa. Kiitos vaan Viikinkien Ivan; Pisamakin tietää nyt mitä herkkuja georgialainen keittiö pitää sisällään.
maanantai 7. elokuuta 2017
Liettuasta Latvian Jurmalaan
Maksettiin parin euron sisäänpääsy Jurmalaan, otettiin kämppä haltuun, kiristettiin Pisaman fillarin ketju ja lähdettiin rannalle. Ilta meni georgialaisen keittiön herkkujen parissa. Kiitos vaan Viikinkien Ivan; Pisamakin tietää nyt mitä herkkuja georgialainen keittiö pitää sisällään.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
No voi hyvää päivää, sydän hyppäs. Onneksi oltette eläviä <3
VastaaPoistaMimma